Echipa noastră a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu AFC Unirea 04 Slobozia. Meciul din etapa 15 a Ligii 2 a avut loc astăzi, cu începere de la ora 13:45, pe Stadionul 1 Mai din Slobozia.

Alex POP a deschis scorul, din penalty, în minutul 34, după ce Florin Blaj a fost faultat în careul ialomițenilor. În minutul 61, gazdele au egalat prin Bolohan.

În urma acestei remize, obținem un punct în ultima deplasare din 2022 și rămânem în zona locurilor de play-off.

👉🏻 39. RAILEAN – 98. MAFTEI (‘85 CHIRA), 5. KEREKI, 21. D. POP, 19. ROȘ (‘46 GÎȚ), 14. MILITARU (‘46 BUTA), 6. CĂTINEAN (C) (‘65 BURDEȚ), 99. AD. POP, 10. BLAJ (‘65 GREU), 11. AL. POP, 17. COCIAN. Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ, 23. VOMIR, 7. AN. POP, 18. FULGA.

“Cum ne așteptam, a fost un meci contra unei echipe foarte bune, care își dorea dorea să termine anul cu victorie pe teren propriu, victorie care le asigura într-un procent foarte mare accederea în Play-off. Ne-am luptat pentru fiecare minge și am reușit să dăm gol primii, apoi am mai avut o ocazie 1 contra 1 cu portarul, în minutul 59, la care puteam închide jocul. Cred că după primirea golului ne-am apărat foarte bine, echipa gazdă neavând ocazii clare sau mari de gol. Dimpotrivă, noi am mai avut două contraatacuri din care au ieșit două situații mari de gol, nefructificate însă.

Una peste alta, mă pot declara mulțumit pentru că este un punct foarte important împotriva unei echipe aflată într-o formă foarte bună, clasată pe loc de Play-off. Este totodată un punct de moral după ultimele două meciuri în care, deși jocul jocul nostru a fost bun, nu am reușit să acumulăm puncte.

Privim cu încredere săptămâna care urmează și așteptăm multă lume la stadion sâmbătă viitoare, la meciul cu Baia Mare, să încheiem împreună un an 2022 foarte bun al echipei”, a declarat pentru www.unireadej.ro antrenorul Dragoș Militaru.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: Info Ialomița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *