FC Unirea Dej și PASHA MEN’S WEAR anunţă încheierea unui parteneriat privind ținuta oficială a dejenilor.

În următorul an și jumătate, partenerul vestimentar PASHA MEN’S WEAR va oferi costume smart casual și sneakerși jucătorilor, staff-ului tehnic și conducerii echipei noastre.

”Suntem onorați că am încheiat acest parteneriat și putem astfel să sprijinim sportul zonal, ținând cont că noi avem sediul la Bistrița și suntem la doar 60 de kilometri distanță de Dej. Faptul că jucătorii, staff-ul și conducerea Unirii Dej vor purta ținutele noastre este un lucru cu care ne mândrim și care nu poate decât să ne bucure. Vreau să urez mult succes echipei Unirea Dej în atingerea tuturor obiectivelor”, a declarat Simion Creța, director general PASHA MEN’S WEAR.

”Ne bucură faptul că două proiecte aflate în plină dezvoltare au reușit să găsească un punct comun prin care să colaboreze și să se susțină reciproc. Mulțumim celor de la PASHA MEN’S WEAR pentru faptul că au acceptat să devină partener vestimentar și prin aceasta să ne ajute să trecem la următorul nivel în ceea ce înseamnă modul de prezentare al echipei noastre”, a transmis Gabriel Magdaș, președinte executiv FC Unirea Dej.

DESPRE PASHA MEN’S WEAR

Suntem echipa PASHA MEN’S WEAR și, din 1993, vorbim limbajul stilului vestimentar masculin. Cu o experiență de peste 30 de ani în industria modei masculine, rămânem hotărâți să înfrumusețăm momentele, stările și evenimentele clienților noștri, cu costume premium pentru bărbați, croite “perfect fit”. Ne adresăm bărbaților care activează într-un mediu high-class, oferindu-le ținute office, casual, business și de ceremonie.

Fie că ne pășiți pragul deja inspirat de stilul unor bărbați pe care îi admirați, fie că aveți nevoie de consultanță vestimentară pentru a vă defini gusturile și stilul brandului personal, PASHA MEN’S WEAR este locul potrivit pentru costume cu rafinament și eleganță masculină. Compunerea unei ținute autentice cu stil respectă reguli și principii pe care consultanții noștri vestimentari le particularizează cu bun gust, pentru apariții originale de fiecare dată, care să vă pună în valoare personalitatea.

Experiența în servicii de tailoring pe diferite tipare masculine ne diferențiază  pe piața magazinelor de costume pentru bărbați din România, răspunzând cerințelor celor mai pretențioși clienți și asigurându-le atenția pentru detalii. Indiferent de colecția aleasă, ajustările se realizează pe stilul și linia corpului dvs.

PASHA MEN’S WEAR va fi inscripționat pe tricourile de joc în zona umerilor.

Primul meci oficial în care vom purta însemnele PASHA MEN’S WEAR pe tricoul de joc este programat sâmbătă, 26 noiembrie, împotriva Unirii Slobozia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *