În a zecea etapă din Liga 2, echipa noastră s-a impus cu 2-1 în fața formației ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Meciul a avut loc astăzi, cu începere de la ora 11, pe Stadionul Municipal Târgu Jiu.

În minutul 36, David Maftei a centrat de pe partea dreaptă și Angelo Cocian (ajuns la 7 reușite în Liga 2) a marcat sub transversală, din 6 metri. Patru minute mai târziu, Denis Brînzan a egalat cu o lovitură de cap, în urma unui corner executat de Toma de pe partea stângă.

Cu trei minute înainte de pauză, căpitanul Florin Blaj a marcat un eurogol de la 25 metri și a stabilit scorul final.

👉🏻 12. CHINDRIȘ –  98. MAFTEI, 21. D. POP, 15. BURDEȚ, 4. BUTA, 13. CHIRA, 5. KEREKI , 99. AD. POP (’69 GREU), 10. BLAJ (C) (’69 FULGA), 11. AL. POP (’81 GÎȚ), 17. COCIAN (‘84 ROȘ). Rezerve neutilizate: 39. RAILEAN, 14. MILITARU, 16. CĂLUGĂR, 22. BOGDAN, 7. AN. POP.

Mai multe FOTOGRAFII pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: St. Just

“O victorie frumoasă, trei puncte care ne țin acolo în primele șase locuri și sunt foarte fericit pentru toată lumea de la noi. Diferența s-a făcut la execuțiile foarte frumoase din prima repriză și cred că am știut să suferim în repriza a doua. Le-am zis băieților că vreau să jucăm cum a jucat CFR Cluj repriza a doua cu Slavia. Eu sunt fericit pentru ei că au luptat până în ultima secundă, au ținut de acest scor, au muncit pentru golurile date, am mai avut ceva situații în prima repriză și puteam să dăm, poate, al treilea gol. Într-adevăr, în a doua repriză am suferit puțin, dar nu suntem nici noi Real Madrid și Barcelona Ligii 2…

Mai sunt nouă meciuri, șase anul acesta, 27 de puncte puse în joc, dar eu mă gândesc să facem cât mai multe puncte pentru că la final o să conteze fiecare punct. Noi avem un obiectiv al vestiarului, pe care numai noi îl știm, și probabil de aceea băieții sunt așa cum sunt acum pe teren, dar obiectivul clubului e rămânerea în Liga 2. Prima oară trebuie să-l atingem pe acesta, dar normal că ne gândim la primele locuri, căci suntem aici de când a început sezonul. O eventuală intrare în play-off e echivalent cu îndeplinirea primului obiectiv.

Nu există niciun secret la echipa noastră. E muncă multă, suferință, dorință, încredere, tinerețe, elan, entuziasm – acestea sunt ”secretele”. Toate acestea sper să le păstrăm cât mai mult timp”, a declarat antrenorul Dragoș Militaru, după victoria de la Târgu Jiu.

VIDEO – Cele două goluri marcate de echipa noastră:

1 comments on “VICTORIE la Târgu Jiu și ajungem la 21 de puncte în 10 etape – FOTO/VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *