Remiză cu AFC Unirea 04 Slobozia, scor 0-0, în a șaptea etapă din Liga 2. Confruntarea s-a disputat azi, cu începere de la ora 11:30, pe Stadionul Municipal Dej.

În minutul 4, Golda a primit în careu și a șutat în blocaj, iar apoi a tras pe lângă poartă, din 5 metri. Deși băieții noștri au avut posesia și au controlat jocul, nu s-au mai înregistrat ocazii importante până la pauză, astfel că la vestiare s-a intrat cu rezultatul din minutul 1.

La zece minute după reluare, aflat pe linia de fund, Adrian Pop a centrat pentru Victor Stancovici, dar “underul” în vârstă de 17 ani a reluat slab, din 8 metri. La faza următoare, portarul oaspeților a scos de sub transversală execuția lui Alex Șuteu, cu stângul, de la 25 de metri. În minutul 74, Sergiu Ciocan a pasat excelent în fața porții pentru Denis Golda, însă unul dintre jucătorii Sloboziei i-a “suflat” balonul în ultima clipă.

La finalul celor 90 de minute de joc, tabela de marcaj a indicat 0-0, astfel că adăugăm un punct în clasament înaintea duelului de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

Primul ”11”: Anca-Trip – Zamfirescu, D. Pop, Negrea, Șuteu, Chira, Cătinean (C) (‘31 Ciuciulete), Ad. Pop, Ciocan (‘88 Blaj), Golda (‘77 Fulga), Stancovici (‘88 Geană). Rezerve neutilizate: R. Pop – Pruteanu, Scocîlcă, Mitrea, Vl. Stancovici.

1 comments on “Remiză cu Unirea Slobozia în a șaptea etapă din Liga 2

  1. Din punct de vedere fizic, lotul este slab pregătit! Tehnic și tactic acești copii sunt superficiali!
    Concluzia mea este că, pregătirea lasă de dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *