FC Unirea Dej și președintele executiv Gabriel Magdaș au ajuns la un acord privind încetarea contractului cu acordul părților.

”Iată că a venit momentul în care trebuie să părăsesc această frumoasă poveste începută acum mai bine de 5 ani la inițiativa domnului primar de a nu lăsa fotbalul dejean să se piardă în anonimat, poveste continuată apoi de colegii din zona administrativă și tehnică, de minunații băieți care au trecut prin vestiarul echipei, de sponsorii care în timp s-au alăturat proiectului, de băieții din Brigada Someșeană și de toți suporterii Unirii Dej.

Toate obiectivele propuse au fost atinse cu multă muncă, seriozitate, consum fizic și psihic enorm și pentru asta vreau să mulțumesc tuturor celor menționați anterior. A fost o onoare să fiu președintele Unirii Dej în toți acești ani în care am ajuns să ne batem de la egal la egal cu cluburi de mare tradiție din fotbalul românesc. Pentru tot ce s-a realizat până acum, vă rog pe toți să strângeți rândurile și să faceți în așa fel încât povestea să continue. Vă salut cu un deosebit respect pe toți. Hai Unirea!”, a transmis Gabriel Magdaș.

Mulțumim, Gabriel Magdaș pentru tot ceea ce ai făcut pentru FC Unirea Dej și îți dorim mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *