Profitând de pauza din primele două ligi pe perioada meciurilor tricolorilor, echipa noastră a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, un amical cu CFR Cluj. Partida de verificare care a avut loc la Cluj-Napoca s-a încheiat cu victoria formației din Gruia, scor 2-0 (1-0).

În minutul 30, Claudiu Zamfirescu a comis un fault în careu și arbitrul a indicat penalty pentru CFR Cluj. Jefté Betancor și-a asumat execuția de la punctul cu var, portarul Rareș Pop – intrat de câteva secunde pe teren – a reușit să respingă, dar Luka Juričić a urmărit balonul și a trimis în plasă. La zece minute după reluare, în urma unui contraatac, Juričić a dublat avantajul formației sale, din 5 metri, acesta fiind de altfel scorul care avea să rămână până la final.

Primul ”11”: Chindriș – Zamfirescu, D. Pop, Kereki, Negrea, Mitrea, Chira (C), Ad. Pop, Blaj, Golda, Piftor. În repriza secundă au intrat pe teren toți jucătorii de pe bancă (R. Pop, Anca-Trip, Fulga, Ciocan, Pruteanu, Vl. Stancovici, Georgiu, Zanc).

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *