Înfrângere în primul meci oficial direct cu ACS Campionii FC Argeș, scor 0-2. Partida – care a contat pentru a șasea etapă din Liga 2 – s-a disputat în această după-masă, cu începere de la ora 16:15, pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, când Milcho Angelov a marcat cu capul, în urma unui corner executat de Rădescu de pe partea stângă. Anterior acestei faze, Daniel Pop, tot cu capul, a ratat ținta din 7 metri. Bogdan Rusu, scăpat singur cu Rareș Pop, a dublat avantajul echipei sale în minutul 35. Patru minute mai târziu, Adrian Pop a șutat frumos din afara careului, portarul Argeșului a rămas spectator, însă balonul a trecut de puțin pe lângă poartă și scorul pauzei a rămas 2-0. După reluare, băieții noștri nu au reușit să reintre în joc și confruntarea s-a încheiat cu victoria argeșenilor, prima din acest sezon.

Primul ”11”: R. Pop – Zamfirescu (’66 Ciuciulete), D. Pop, Negrea, Șuteu, Stancovici (’46 Pruteanu), Chira (C), Ad. Pop, Ciocan (’80 Mitrea), Golda (’80 Fulga), Piftor (’66 Blaj). Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Cătinean, Scocîlcă, Zanc.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: argesfc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *