Mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani și-a făcut junioratul la Dinamo București, înainte de a fi vândut în Italia, la Inter Milano, în schimbul sumei de 200.000 de euro. În peninsulă, Mitrea a evoluat pentru echipele U17 și U18 ale “nerazzurrilor”.

Ulterior, noul nostru jucător a îmbrăcat tricoul echipelor KSC Lokeren (Belgia), Sepsi Sfântu Gheorghe (Liga 1), Petrolul Ploiești, CS Mioveni și Unirea Constanța. La nivel de echipă națională, Vlad Mitrea a reprezentat România la U16, U17 și U18.

“M-am alăturat Unirii Dej datorită proiectului promițător și domnului profesor Nastai, care m-a dorit foarte mult. I-am cunoscut deja pe noii mei colegi; este un lot tânăr, competitiv, alături de care sper să ajungem cel puțin la performanțele din sezonul trecut. Pe plan personal, îmi doresc să fiu sănătos și îmi propun să ajut echipa în îndeplinirea obiectivelor. Am venit la Dej să mă afirm și să mă concentrez exclusiv pe fotbal. Abia aștept să evoluez pe teren în fața fanilor Unirii și pe această cale vreau să le transmit că îi aștept într-un număr cât mai mare la stadion pentru a ne susține”, a declarat pentru www.unireadej.ro Vlad Mitrea.

Bine ai venit la FC Unirea Dej și multă baftă, Vlad! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *