Dragoș MILITARU a fost desemnat cel mai bun antrenor din Liga 2 de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România.

”Este un semn de recunoștință. Mă simt onorat, fericit și mândru că munca depusă împreună cu colegii mei, jucătorii și clubul a fost apreciată de mai multă lume. Totodată, e un impuls că ceea ce facem e bine. Ne obligă într-un fel să continuăm cu același entuziasm, aceeași plăcere pe care o avem zi de zi pentru a deveni mai buni în permanență”, a declarat, pentru www.unireadej.ro, antrenorul care pe 2 martie va împlini 33 de ani.

Lista completă a câştigătorilor la Premiile AFAN:

Cel mai bun fotbalist U21: Octavian Popescu (FCSB)

Cel mai bun fotbalist din Liga a II-a: Bogdan Chipirliu (CSA Steaua)

Cel mai bun fotbalist din România: Darius Olaru (FCSB)

Cel mai bun fotbalist străin din România: Andrea Compagno (FC U Craiova/FCSB)

Cel mai bun antrenor din România: Dan Petrescu (CFR Cluj)

Cel mai bun antrenor din Liga a II-a: Dragoş Militaru (Unirea Dej)

Cel mai bun 11: Horaţiu Moldovan (FC Rapid) – Cristian Manea (CFR Cluj), Cristian Săpunaru (FC Rapid), Andrei Burcă (CFR Cluj), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Nana Boateng (CFR Cluj), Ciprian Deac (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB) – Andrei Cordea (FCSB), Andrea Compagno (FC U Craiova/FCSB), Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

Premiile acordate de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) au fost stabilite în urma performanţelor din sezonul 2021/22. Au votat fotbaliștii din primele trei ligi ale României și fotbalistele din Liga 1 și Liga 2.

1 comments on “Dragoș MILITARU, desemnat cel mai bun antrenor din Liga 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *