Începem noul sezon cu o victorie meritată, obținută în ultimul minut al prelungirilor! 1-0 împotriva formației CSM Alexandria și adăugăm primele trei puncte în clasament. Partida s-a disputat astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej.

Echipa noastră a controlat ostilitățile în prima repriză, dar primele ocazii cu adevărat importante au venit abia în prelungiri. Stancovici a șutat în forță de la 30 de metri, însă Cristică a respins senzațional de sub transversală. La aceeași faza, balonul a ajuns la Piftor, aflat în lateral stânga, numai că același Cristică s-a opus și la vestiare s-a intrat cu scor alb.

La trei minute după reluare, Adi Pop a trimis în brațele portarului Alexandriei, în urma unei centrări de pe dreapta. În minutul 65, Ciocan a ratat de puțin ținta dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri. Nu a fost mai norocos nici Adi Pop, cu execuția sa de la distanță, tot din lovitură liberă. În minutul 72, Fulga – cu a sa ratare uriașă (deviere pe spate, lângă bară) – a “prevestit” golul ce avea să vină în ultimul minut al prelungirilor, când  Chira a trimis balonul, cu capul, în plasă, în urma unei lovituri libere.

Primul ”11”: Chindriș – Șuteu (‘87 Roș), Negrea, Chira, Zamfirescu (‘76 D. Pop), Cătinean (C), Ad. Pop, Stancovici (‘76 Geană), Piftor, Golda (‘46 Fulga), Blaj (‘46 Ciocan). Rezerve neutilizate: R. Pop – Burdeț, Ciuciulete, S. Pop.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: Riti Jozsef

Declarații Dacian Nastai și Cristian Chira:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *