Echipa noastră a început cu dreptul noul sezon de Liga 2: 2-1, pe teren propriu, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

După o primă repriză destul de echilibrată, cu ocazii la ambele porți, oaspeții au deschis scorul în minutul 62. Alin Burdeț a comis un fault în propriul careu, centralul Robert Avram (același arbitru a fost și la ultimul joc direct, disputat la Miercurea Ciuc) a indicat lovitură de la punctul cu var și Lorant Kovacs l-a învins pe Railean. Avantajul ciucanilor pe tabelă a durat doar zece minute. Angelo Cocian a centrat excelent de pe flancul drept și Alex Pop a reluat cu capul, din 7 metri.

Golul victoriei echipei noastre a venit în minutul 82, pe o fază de contraatac. Vlad Bogdan – intrat în minutul 56 pe teren – a șutat din voleu la poartă, goalkeeper-ul Gyenge a intervenit, însă balonul s-a scurs în plasă.

FC Unirea Dej: Railean – Roș (’63 Maftei), Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop (’86 Vomir), Militaru (’56 Bogdan), Cocian, Al. Pop, Blaj (C) (’56 Chira), Fulga (’63 Frăsineanu). Rezerve neutilizate: Chindriș – Meszaroș, An. Pop, Călugăr. Antrenor: Dragoș Militaru.

AFK Miercurea Ciuc: Gyenge – Takacs, Nemanic, Apro, M. Kovacs, Csuros (C), L. Kovacs, Gal-Andrezly, Jebari, Ivanovici, El-Sawy. Rezerve: Karacsony – Kelemen, Hadnagy, Vita, Csiszer, Schieb, Bărăbaș, Suciu, Jelena. Antrenor: Francisc Dican.

Mai multe IMAGINI pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

Vezi mai jos cum s-au marcat cele două goluri, precum și declarațiile acordate de Dragoș Militaru și Vlad Bogdan, la finalul jocului de pe Municipal:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *