Unirea Dej va face pasul în față în sezonul următor, din perspectiva transferurilor, dar și a bugetului cu care va începe noul campionat. Președintele Gabriel Magdaș a oferit informații în privința acestor două aspecte, iar în perioada următoare vor fi făcute și primele precizări clare.

Unirea Dej pregătește cinci-șase veniri. Reacția lui Gabriel Magdaș

Cert este că la Unirea Dej nu va fi vreo schimbare semnificativă de lot, lucru intuit date fiind rezultatele din primul sezon de după promovare. Sub comanda lui Dragoș Militaru vor ajunge în jur de șase fotbaliști, însă rămâne de văzut dacă vor fi cu experiență, cu nume sau se va merge tot pe mâna jucătorilor tineri.

Cert este că lista e deja făcută la Unirea Dej, iar Gabriel Magdaș și Dragoș Militaru vor decide pe cine vor aduce. Vor și pleca, în același timp, câteva nume din lotul actual.

Finalizăm conturarea lotului cu care am terminat această stagiune, după care ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume. Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an”, a declarat Gabriel Magdaș pentru Sport Total FM.

Sursa: Liga2 Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *