Suferim o înfrângere dramatică cu CSC Dumbrăvița (0-1), în ultimele secunde ale jocului din a noua etapă din Liga 2. Confruntarea s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej.

În minutul 4 s-a înregistrat prima șansă de gol, când Fulga – deranjat de un adversar – nu a reușit să trimită în poartă din 6 metri. Apoi, Ciocan a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Negrea s-a înălțat și a trimis cu capul, dar Trifon a fost la post. În minutul 20, Negrea a centrat excelent pentru Fulga, care a trimis cu capul lângă bara din dreapta portarului.

La zece minute după reluare, Ciocan a ratat cea mai mare ocazie a echipei noastre, trimițând din 4 metri în portarul Dumbrăviței. În prelungiri, oaspeții au beneficiat de o lovitură de la punctul cu var și Tismonar (’90+2) a marcat golul victoriei echipei sale.

Primul ”11”: Anca-Trip – Zamfirescu, Kereki, Chira, Negrea, Stancovici (’89 Pruteanu), Ciuciulete (’73 Șuteu), Ad. Pop, Ciocan (’89 Blaj), Fulga (’60 Golda), Piftor (’60 Mitrea). Rezerve neutilizate: R. Pop – D. Pop, Geană, Scocîlcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *