Parcursul nostru în Cupa României se oprește în Play-off, în urma înfrângerii la limită cu CSA Steaua, scor 0-1 (0-0). Partida s-a disputat în această după-amiază, cu începere de la ora 17:30, pe Stadionul Municipal Dej.

În minutul 27, Sergiu Ciocan a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize. Alex Piftor a trimis spre poarta oaspeților, Frânculescu a respins, însă Ciocan nu a reușit să îndeplinească o simplă formalitate, din 5 metri. Disputată pe o ploaie torențială, prima repriză s-a încheiat indecis, 0-0.

Cu șapte minute înainte de finalul jocului, Drăghici a fost faultat în careu, centralul a indicat penalty și Bogdan Chipirliu a trimis în stânga lui Rareș Pop, plecat pe colțul opus. La ultima fază a confruntării de pe Municipal, Negrea, cu capul, din doi metri, a ratat o ocazie uriașă de a egala și a trimite meciul în prelungiri.

Primul ”11”: R. Pop – Geană, D. Pop, Negrea, Roș (‘89 Kereki), Stancovici (‘73 Scocîlcă), Ciuciulete, Ad. Pop, Ciocan (‘66 Zamfirescu), Blaj (‘73 Golda), Piftor (‘66 Șuteu). Rezerve neutilizate: Chindriș – Cătinean, Pruteanu, Vl. Stancovici.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *