Ne impunem cu 2-1 la Slatina și obținem prima victorie în deplasare din acest sezon! Partida – care a contat pentru etapa 4 din Liga 2 – s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul 1 Mai.

Alex Piftor (’18) a deblocat tabela cu o execuție spectaculoasă, la vinclu, de la 18 metri. Gazdele au egalat printr-un șut la fel de frumos, de la 20 de metri, autorul lui fiind Cătălin Doman (’39), astfel că scorul pauzei a fost 1-1. În minutul 73, Florin Blaj a executat un corner de pe partea stângă și Daniel Pop a reluat cu capul în plasă, marcând golul care ne aduce toate cele 3 puncte puse în joc.

Primul ”11”: R. Pop – Zamfirescu, D. Pop, Negrea, Șuteu, Stancovici (’83 Pruteanu), Ad. Pop (’89 Scocîlcă), Chira (C), Ciocan (’89 Ciuciulete), Golda (’66 Fulga), Piftor (’66 Blaj). Rezerve neutilizate: Chindriș – Geană, Roș, Zanc.

”O victorie importantă pentru toți cei care sunt implicați în viața acestei echipe, pentru toți cei care trăiesc și muncesc pentru dezvoltarea acestui oraș. Felicitări băieților pentru jocul făcut și normal pentru atitudinea de la antrenamente și din meci. Azi nu am mai făcut greșeli și asta a contat în economia partidei.

Am reușit în multe momente să ne surprindem adversarul pe schimbarea direcției de joc la care s-au adăugat și realizările personale în relația <<1 contra 1>>. După părerea mea am controlat jocul și ne-am impus în special pe faza ofensivă. Consider că ambele reprize au fost gestionate bine de către jucători, iar cei care au intrat de pe bancă au prins repede ritmul de joc”, a declarat pentru www.unireadej.ro antrenorul Dacian Nastai.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: Facebook Newsflux

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *