Ne impunem cu 3-2 împotriva Unirii Ungheni și obținem calificarea în Play-off-ul Cupei României. Partida s-a disputat astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul din Ungheni.

Gazdele au deschis scorul, în minutul 21, prin Victor Astafei, care a reluat cu capul din 6 metri. Aurelian Ciuciulete, aflat la debutul său în tricoul Unirii într-un joc oficial, a egalat în minutul 36, printr-un șut din interiorul careului mare. În prelungirile primei reprize, Astafei a văzut cartonașul roșu și a fost eliminat de pe teren după ce l-a lovit, din spate, pe Adrian Pop.

Imediat după reluare, Sergiu Ciocan, Denis Golda și Adrian Pop au ratat trei ocazii importante prin care ne-am fi putut desprinde pe tabelă. În minutul 67, Piftor a centrat excelent pentru Ciocan, numai că atacantul nostru a ratat de puțin ținta cu o lovitură de cap. În minutul 85, Denis Golda a lovit bara, dar s-a revanșat două minute mai târziu când a marcat cu un șut pe jos de la distanță. Avantajul echipei noastre a durat doar două minute, căci Fulop Istvan a egalat cu o lovitură de cap din zona careului mic. În prelungirile jocului de la Ungheni, Denis Golda a reușit dubla și a adus victoria care ne califică în Play-off-ul Cupei României.

În Play-off vor evolua 32 de echipe (24 calificate din Turul 3 și opt formații care joacă acum în Superliga României, adică Politehnica Iaşi, SC Oțelul Galați, Dinamo, UTA Arad, FC Hermannstadt, FC Botoşani, Universitatea Cluj și FC Voluntari). Partidele din Play-off vor avea loc pe 30 august 2023.

Primul ”11”: R. Pop – Geană, D. Pop, Ciuciulete (‘68 Cătinean), Burdeț, Roș (‘62 Șuteu), Scocîlcă (‘90 Fulga), Ciocan (‘90 Blaj), Ad. Pop, S. Pop (‘62 Piftor), Golda. Rezerve neutilizate: Urian – Zamfirescu, Pruteanu, Zanc.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *