Debutăm cu o înfrângere în Play-off-ul Ligii 2, scor 0-3 (0-1) cu CSA Steaua. Partida s-a disputat în această după-masă, de la ora 18, pe Stadionul Steaua.

Gazdele au deschis scorul în minutul 42, după ce Gabriel Buta a trimis balonul în propria poartă. La patru minute după reluare, Tsvetelin Chunchukov a dublat, cu capul, avantajul roș-albaștrilor.

În minutul 65, Alex Pop putea reduce din diferență cu un șut în forță de la 20 de metri, dar transversala s-a opus.

Scorul final a fost stabilit în minutul 73, când Atanas Trică a marcat cu capul, din 9 metri.

Primul ”11”: 39. RAILEAN – 98. MAFTEI (‘82 CĂLUGĂR), 15. BURDEȚ, 4. BUTA, 20. GÎȚ, 6. CĂTINEAN (‘55 FULGA), 99. AD. POP, 14. MILITARU (‘55 FRĂSINEANU), 10. BLAJ (‘55 AN. POP), 11. AL. POP (C), 17. COCIAN (‘82 BOGDAN). Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ, 26. CHECICHEȘ – 19. ROȘ, 95. ȘUTEU.

”La fel ca în sezonul regular, nu reușim să înscriem. E al doilea meci din tot anul în care nu reușim să înscriem (n.r. – celălalt a fost tot cu CSA Steaua, scor 0-2, în noiembrie 2022). Scorul nu știu dacă e neapărat cel mai corect, poate meritam și noi să dăm măcar un gol. Am avut acea bară și câteva situații imediat după 2-0, dar, până la urmă, tot înfrângere era și tot fără niciun punct plecăm acasă. Erorile sunt mari, pentru că suntem puțini și, după ce că suntem puțini, avem și absenți. Dar improvizăm la fiecare meci, nu știu dacă am avut două, trei meciuri la rând cu aceeași linie de apărare. Schimbăm sisteme, schimbăm jucătorii de pe o poziție pe alta, pentru că suntem foarte, foarte puțini și nu avem alte soluții și încercăm să facem tot ce putem noi mai bine din lotul pe care îl avem la dispoziție.

Sunt încă 27 de puncte puse în joc. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla până la final. Jucătorii sunt obligați să muncească și să se pregătească foarte bine și să joace foarte bine la fiecare meci, ca să aibă șansă de a merge spre Liga 1 sau și la loturile naționale”, a declarat pentru DigiSport, la finalul jocului, antrenorul Dragoș Militaru.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: liga2.ro/ George Flușter (Mediafax Foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *