Suferim prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, scor 2-6 cu CSA Steaua. Partida – care a contat pentru a treia etapă din Liga 2 – s-a disputat astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej.

Oaspeții au deschis scorul prin Chipirliu (‘7), din penalty. Tot el (‘30) a dublat avantajul formației sale, cu o execuție ratată de la 13 metri, care l-a prins însă pe picior greșit pe portarul Claudiu Chindriș. S-a făcut 3-0 în minutul 68, când Boiciuc a scăpat singur spre poarta noastră și a marcat cu o execuție de la 16 metri.

Alex Piftor (‘72) a redus din diferență, cu latul, din 4 metri, aceasta fiind prima sa reușită în tricoul Unirii Dej. În minutul 84, Enceanu a înscris la colțul lung, de la 14 metri, pentru ca un minut mai târziu, Cristian Chira să reia, cu capul, în plasă, din 7 metri. În prelungiri, Ilie și Raicu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, astfel că partida s-a încheiat 2-6.

Primul “11”: Chindriș – Zamfirescu (‘46 Ciuciulete), Chira, Negrea, Șuteu, Stancovici (‘46 Geană), Ad. Pop, Cătinean (C) (‘59 Burdeț), Piftor, Golda (‘69 Fulga), Blaj (‘46 Ciocan). Rezerve neutilizate: R. Pop – D. Pop, Roș, Pruteanu.

“Mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți în tribune până la sfârșitul jocului și care ne-au încurajat necondiționat, indiferent de rezultat. Am început jocul de la 0-1, dar jucătorii au muncit mult și am revenit treptat în joc. Execuțiile de excepție la finalizare și în relație 1 vs 1 ale adversarului sunt cele care au făcut diferența. Am trecut peste o săptămână complicată în care am întâlnit două echipe de top din Liga 2 și în care ne-am calificat mai departe în Cupa României.

Singurul lucru care ne-a rămas este să continuăm să muncim la nivel maxim la fiecare antrenament. Toți cei care sunt alături de echipă sunt conștienți că trebuie să rămânem uniți pentru a face puncte. Felicit echipa oaspete pentru victorie”, a declarat pentru www.unireadej.ro antrenorul Dacian Nastai.

Mai multe FOTOGRAFII și IMAGINI VIDEO pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: Alex Poenar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *