Partida cu AFC Progresul 1944 Spartac, disputată azi, de la ora 11, la Centrul Național de Fotbal Buftea, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, și ne întoarcem la Dej cu un punct. Confruntarea a contat pentru a opta etapă din Liga 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 2 prin Stefan Visic. Căpitanul nostru, Florin Blaj a reușit să egaleze în minutul 22, cu o execuție de la 15 metri, pe jos, la prima bară. În minutul 37, fundașul stânga Denis Roș a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat de pe teren.

La zece minute după reluare, în urma unui corner bătut de pe partea stângă de Angelo Cocian, Cristian Chira (intrat la pauză pe teren) a adus echipa noastră în avantaj. Meciul s-a încheiat indecis, după ce Ionuț Tudorache l-a învins pe Railean, din 6 metri, în minutul 73.

39. RAILEAN – 98. MAFTEI (‘75 FULGA), 15. BURDEȚ, 21. D. POP, 19. ROȘ, 99. AD. POP (‘46 CHIRA), 14. MILITARU (‘39 BUTA), 5. KEREKI (‘75 GREU), 17. COCIAN, 11. AL. POP, 10. BLAJ (C) (‘62 GÎȚ). Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ – 23. VOMIR, 77. FRĂSINEANU, 22. BOGDAN.

”A fost un meci echilibrat, cu șanse foarte bune de a marca în prima repriză, chiar și în afara golului lui Blaj. Ne-a fost mai greu după ce am rămas în 10 jucători; consider că decizia eliminării lui Roș a fost luată prea ușor, iar desfășurarea jocului s-a schimbat după minutul 37. Chiar și așa, am avut două șanse mari în repriza secundă, una chiar de a face 3-1 și cred că acolo se putea încheia jocul.

Ținând cont de circumstanțele în care s-a jucat meciul de la Buftea – și aici mă refer la terenul sintetic, jocul în inferioritate numerică mai mult de o repriză, dar și la adversarul bun pe teren propriu – vrea să felicit jucătorii mei pentru că au alergat și au muncit până la ultimul fluier, au avut atitudinea corectă și am mai adăugat un punct muncit în clasament.

Așteptăm cu nerăbdare etapa viitoare, când vom întâlni Oțelul Galați, singura echipă neînvinsă până acum. O să ne pregătim foarte bine și sper ca, împreună cu cât mai multă lume prezentă alături de noi pe Stadionul Municipal Dej, să reușim un meci frumos încununat cu o victorie”, a declarat antrenorul Dragoș Militaru, pentru site-ul oficial unireadej.ro, după a treia remiză consecutivă în Liga 2.

Mai multe FOTOGRAFII pe contul nostru de Instagram @fc_unireadej_oficial

foto: Liga2.ro / George Filip (Mediafax Foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *