Portarul echipei noastre, Dorian Railean a fost convocat de selecționerul Serghei Cleșcenco la naționala Republicii Moldova.

Echipa națională a Republicii Moldova va disputa, în această lună, două partide din cadrul Ligii Națiunilor. Primul meci împotriva Letoniei va avea loc pe 22 septembrie, la Riga, în timp ce jocul cu Liechtenstein este programat pe 25 septembrie, la Chișinău, pe stadionul Zimbru.

Fundașul David Maftei a fost convocat de selecționerul Alexandru Pelici la naționala U19.

România va găzdui grupa de calificare pentru Turul de Elită în perioada 21-27 septembrie, când tricolorii vor întâlni Letonia (21 septembrie, ora 20 – CNAFM Buftea), Lituania (24 septembrie, ora 20 – Stadionul ”Anghel Iordănescu”, Voluntari) și Austria (27 septembrie, ora 18 – Stadionul ”Anghel Iordănescu”, Voluntari). Se califică mai departe primele două clasate împreună cu echipa de pe locul 3 din cele 13 grupe cu cele mai bune rezultate înregistrate în fața primelor două clasate.

Fundașul Gabriel Buta a fost convocat de selecționerul Daniel Pancu la naționala U20.

Selecționata U20 a României va disputa în această lună două meciuri de pregătire, cu Cehia (22 septembrie – Chomutov) și Germania (26 septembrie – Arad).

Mult succes, băieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *