Dacian Nastai s-a născut pe 6 martie 1973, la Satu Mare. Absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport la Universitatea din Oradea și deținător al licenței PRO, noul tehnician al Unirii Dej a mai antrenat Olimpia Satu Mare, Someșul Satu Mare, Sportul Șimleu Silvaniei, Luceafărul Oradea, iar în ultimul sezon al Ligii 2 s-a aflat pe banca Unirii Constanța. Anterior, a lucrat la academia FCSB-ului, pregătind formația secundă a “roș-albaștrilor”, precum și pe cea U19.

Ca jucător, a îmbrăcat tricoul echipelor Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Gaz Metan Mediaș, FC Bihor și VSE Erd, din a doua ligă maghiară.

Dacian Nastai a semnat un contract valabil un sezon.

Dacian Nastai: ”Am ales Unirea Dej deoarece este un proiect într-o continuă dezvoltare, în care sunt angrenați profesioniști la toate nivelurile și oameni care iubesc fotbalul. Discuțiile avute cu conducerea, la care s-a adăugat și întâlnirea finală, decisivă de altfel, cu domnul primar Morar Costan, m-au făcut să iau hotărârea de a face parte din acest proiect.

Proiectul început aici este unul sănătos, în care s-au făcut pași normali spre înainte, fără să se sară etape, iar lotul este unul echilibrat, cu jucători care în viitor vor avea posibilitatea să intre în vizorul echipelor din prima ligă. Rezultatele din ultimul sezon au fost spectaculoase, implicarea jucătorilor a fost maximă, iar asta înseamnă că staff-ul a făcut o treabă foarte bună. Cu această ocazie, îl felicit pe Dragoș Militaru pentru rezultatele obținute aici și îi urez multă baftă în carieră.

Zilele acestea discutăm despre tot ceea ce înseamnă lotul Unirii Dej; trebuie să vedem cine va mai pleca, pentru că există interes pentru mai mulți jucători care au făcut diferența sezonul trecut, dar și ce jucători vom putea aduce, în funcție de bugetul avut la dispoziție. Ulterior, după ce vom creiona lotul, vom stabili de comun acord, cu conducerea administrativă și cu staff-ul, un obiectiv cât mai realist și mai îndrăzneț pentru sezonul viitor”.

Primarul Dejului, Morar Costan: “Mulțumim antrenorului Dragoș Militaru pentru toată munca depusă la Unirea Dej, clubul nostru reușind, cu el pe bancă, cea mai mare performanță din istoria de peste 100 de ani. Este un profesionist cu care am lucrat foarte bine în cei trei ani și jumătate, tocmai de aceea despărțirea nu a fost ușoară, însă trebuie să mergem înainte, să acceptăm realitatea, iar frumosul proiect Unirea Dej să continue.

Evident că echipa noastră avea nevoie de un antrenor și, în urma analizei făcute împreună cu conducerea clubului, s-a decis ca noul tehnician să fie Dacian Nastai. Cum proiectul nostru are la bază foarte mulți tineri, și ținând cont de experiența sa de ani de zile la academia FCSB, suntem convinși că domnul Nastai reprezintă cea mai bună opțiune pentru a duce mai departe proiectul Unirea Dej, având bineînțeles parte de toată susținerea noastră”.

Bine ai venit la Unirea Dej și mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *