Am sunat adunarea pentru startul pregătirii noului sezon de Liga 2! Astăzi, de la ora 10:00, pe Stadionul Municipal Dej a avut loc reunirea lotului echipei noastre. Nu au fost noutăți la prima ședință de pregătire condusă de către antrenorul principal Dragoș Militaru și staff-ul său (Eusebio Suvagău – antrenor secund, Moundir Moussaddak – antrenor secund, Dorin Silaghi – antrenor cu portarii, Răzvan Bonțidean – kinetoterapeut).

Au ieșit pe teren următorii jucători:

PORTARI: Claudiu CHINDRIȘ;
FUNDAȘI: Mihai KEREKI, Alin BURDEȚ, Daniel POP, Denis ROȘ;
MIJLOCAȘI: Cristian CHIRA, Angelo COCIAN, Adrian POP, Alex MILITARU, Eduard MESZAROȘ, Alexandru GIURGEAN (probe);
ATACANȚI: Alex POP, Andrei POP, Florin BLAJ, Ionuț FRĂSINEANU, Vlad BOGDAN;

Au lipsit motivat Alexandru GÎȚ (fundaș) și Patric TODEREAN (portar), iar Dorian RAILEAN (portar) are câteva zile în plus de vacanță, ca urmării a convocării la naționala Moldovei. De asemenea, căpitanul Marius CĂTINEAN (mijlocaș) se află în recuperare după accidentarea suferită în luna aprilie și nu a fost prezent la reunire. Începând de mâine, se vor alătura lotului mai mulți jucători care vor da probe, precum și juniori din cadrul clubului.

În ceea ce privește programul din această vară, antrenorul Dragoș Militaru a stabilit un cantonament pe plan local în perioada 29 iunie – 9 iulie și 6 jocuri de verificare, după cum urmează:

vs. CFR 1907 Cluj (1 iulie, ora 18, Cluj-Napoca)
vs. AFC Hermannstadt (7 iulie, ora 18, Sibiu)
vs. CSC Dumbrăvița (16 iulie)
vs. CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca (23 iulie)
vs. CFR 1907 Cluj 2 (23 iulie)
vs. CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (30 iulie, Dej)

*alte detalii vor fi comunicate de îndată ce vor fi stabilite; programul partidelor de verificare mai poate suferi modificări;

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *